Selecteer een pagina

Kledingwinkel Utrecht

Bent u op zoek naar een kledingwinkel in Utrecht of omgeving? Kom dan eens naar Woerden. In deze historische vestingstad vindt je een levendig stadsplein met gezellige terrassen, monumentale gebouwen en leuke straatjes met authentieke winkeltjes. In een van deze straatjes zit Bont en Blauw. Een leuke hippe kledingwinkel, niet in Utrecht maar in Woerden.

Casual collectie

Bij Bont en Blauw vind je de leukste merken en de nieuwste kleding voor een betaalbare prijs. Shop je hele casual garderobe bij elkaar bij Bont en Blauw aan de Voorstraat in Woerden. In ons assortiment vind je veel casual kleding en jeans. Onze collectie komt uit heel Europa. We zoeken overal naar leuke betaalbare kleding.

Buiten openingstijden winkelen?

Je kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht aan onze kledingwinkel vlakbij Utrecht. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 9 uur s ochtends tot en met 6 uur s avonds. Op vrijdagavond is het koopavond en zijn we tot 21.00 uur open. Op maandag gaan we op 13.00 uur open en sluiten we om 18.00 uur. Mocht je niet kunnen tijdens onze openingstijden dan kun je een afspraak maken voor private shopping. Je kunt dan buiten de reguliere openingstijden bij ons komen winkelen. In alle rust kijken, zoeken, passen en kopen. De hele winkel voor jezelf. Lijkt het je wat? Maak dan een afspraak bij Bont en Blauw.

Breng je een bezoek aan Woerden? Kom dan zeker ook eens langs bij Bont en Blauw! Bekijk onze nieuwe collectie en laat je verrassen door de fijn geprijsde kleding. Casual, stoer en tijdloze kleding met een hippe touch. Dat vind je bij Bont en Blauw in Woerden.