Selecteer een pagina

Bont kopen

Wilt u bont kopen? Geen echt bont maar bont van Bont en Blauw! Bont en Blauw is de hippe kledingwinkel voor jeans en casuals in Woerden.

Eigentijdse collectie

Onze collectie bestaat uit jeans en casuals. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor een complete casual garderobe. We halen onze collectie uit heel Europa. De leukste merken, de nieuwste kleding en de laagste prijzen. Stoer, tijdloos en hip, en dat allemaal voor een verrassend betaalbare prijs. Bij ons kunt u geen echt bont kopen maar wel genoeg andere leuke kleding.

Gezellige winkel

Onze gezellige winkel is gevestigd in het gezellig centrum van de historische vestingstad Woerden. In onze ruim opgezette sfeervolle winkel kun je rustig rondkijken en neuzen tussen de rekken. Zoek je iets speciaals? Wij zoeken graag met je mee. Wil je weten of iets staat, de maat goed is of waar je het mee kunt combineren? Onze ervaren medewerkers kunnen je desgewenst adviseren.

Openingstijden

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Op maandag gaan wij om 13.00 uur open en sluiten we om 18.00 uur. Van dinsdag tot en met zaterdag gaan onze deuren om 9 uur s ochtends open. Ook dan sluiten we om 18.00 uur, behalve op vrijdag. Dan is het koopavond en zijn we tot 21.00 uur open. Op zondag zijn we gesloten. Het is wel mogelijk om dan op afspraak te komen winkelen. Maak voor private shopping snel een afspraak. Onze contactgegevens vind je op de website.